Skip to main content

Att titta ut över havet under middagen är en härlig känsla. Det ger ro, harmoni och låter stressen rinna av en. Att välja att gå på en restaurang i Stockholms skärgård är därför ett mysigt alternativ för en lunch med en vän eller en dejt. Oavsett om det är dag eller kväll är det alltid trevlig att ha en bred vy över havet. Här kommer fler tips på hur du kan göra det allra bästa av en middag vid havet. 

Hitta på något kul tillsammans

Runt Stockholms skärgård finns det flera olika aktiviteter som ni kan ägna er åt före eller efter er middag. Paddla kajak eller SUP-bräda, bada från en brygga och basta, eller hyr cyklar och åk iväg på ett mysigt litet äventyr. Perfekt sätt att njuta av omgivningen och för att exempelvis förlänga en dejt en middag med familjen.

Spendera tid i naturen

Promenera runt i den fina miljön tillsammans med någon du tycker om. Här kan ni andas ut, titta på allt det vackra och samla ny energi. Ibland är en stund ute i naturen precis det vi behöver för att varva ner och känna efter. 

Ett bra exempel på en restaurang i Stockholms skärgård är destinationen Vår Gård. Där kan ni njuta av härliga smaker proffsigt lagade på lokalt odlade grönsaker och kött från lokala gårdar. Det finns även mycket fint designade utrymmen för sociala middagar och mysiga dejter. På Vår Gård kan ni se ut över skärgården och njuta av stunden.

Välj en restaurang i Stockholms skärgård 

Att njuta av en middag just vid havet är det ett trevligt val. Att gå på en restaurang i Stockholms skärgård kan ge en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Upplev det vackra i skärgården med god mat och härligt umgänge. Vid havet kan ni få ett fint gemensamt minne.